Uhmakas Nasty Ouluun ja Kuopioon!

Susanna Leinonen Companynviimeisin teos, kriitikoiden ylistämä Nasty (2018) aloittaa kotimaan kiertueen tammikuussa 2019. Vuosi käynnistyy Espoossa, minkä jälkeen teos vierailee Kuopion Sotku-teatterissa lauantaina 19.1.2019. klo 19.00. Kuopionjälkeen suuntana on pohjoinen, jossa Nasty nähdään Oulussa Valve-salissa.

Kotimaassa kiertäminen on tanssiryhmille suhteellisen haastavaa. Yleisö ihmettelee usein, miksi pitkään ja huippuunsa harjoiteltuja teoksia esitetään niin lyhyen aikaa ja usein vain yhdessä paikassa. ”Kotimaassa kiertäminen on hankalaa koska maakunnissa ostomahdollisuudet ovat rajallisia eikä ostajia oikein löydy. Olemme kuitenkin halunneet uhmata näitä haasteita ja Nasty tullaankin näkemään eri puolilla Suomea” kertoo Susanna Leinonen Companyn toiminnanjohtaja Salla Mistola.

Vaikka SLC kiertää mielellään, on sekä Oulussa että Kuopissa esiintymisestä vierähtänyt jo tovi. ”Emme ole esiintyneet pitkään aikaan Oulussa ja Kuopiostakin on useampi vuosi” kertoo taiteellinen johtaja Susanna Leinonen. Vuosi 2019 tulee olemaan Susanna Leinonen Companylle kiireinen. Esiintymisiä ympäri maailman lyödään lukkoon parhaillaan. Vuoden aikana vieraillaan esimerkiksi Meksikossa ja eripuolilla Eurooppaa.

 

Susanna Leinonen Company julkistaa lisää kotimaan esityksiä vuodenvaihteessa.

 

Päivämäärät ja esityspaikat:

Porin teatteri, Pori              9.12.2018 klo. 19.00                              Liput myynnissä!

Sotku-teatteri, Kuopio       19.1.2019 klo 19.00                                Liput myynnissä!

Valve-sali, Oulu                 16.2.2019 klo 15 ja klo 19                       Liput myynnissä!

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tinja Nieminen

tuotantoassistentti

tinja@susannaleinonen.com

050 512 9959

 

← Takaisin