SOKEA MIELI LOUHISALISSA ESPOOSSA JA STOASSA KEVÄÄLLÄ 2012

Suomalaisen nykytanssin kärkeen kuuluvan Susanna Leinonen Companyn Sokea mieli -teos tuo maaliskuussa Louhisaliin ja huhtikuussa Stoaan visuaalisesti vahvaa tanssitaidetta.

Kevään 2011 tanssitapaus keräsi Helsingissä loppuunmyydyt katsomot. Susanna Leinonen Company tarjoaa nyt uuden tilaisuuden nähdä huikeaa visuaalista taidetta, jonka keskiössä loistaa Susanna Leinosen vahva ja persoonallinen liikekieli.

Sokea mieli on kontrasteilla leikittelevä teos kuudelle tanssijalle. Se käsittelee ihmissuhteiden ristiriitoja, hellyyden ja aggressiivisuuden vaihtelua, ja vie katsojan Leinoselle tyypilliseen tapaan surrealistiseen ja unenomaiseen maailmaan.

Teoksen musiikista vastaa Leinosen luottosäveltäjä, suomalaisen konemusiikin eturiviin kuuluva Kasperi Laine. Teoksen puvut on suunnitellut nykytanssin, baletin ja oopperan maailmasta tuttu Erika Turunen, ja visuaalisuuden ja lavastuksen suunnittelusta sekä toteutuksesta vastaavat valosuunnittelija Marianne Lagus, Jouka Valkama ja Susanna Leinonen.

Esityspäivät ja -ajat löytyvät kalenterista. Liput tulevat pian myyntiin Lippupisteeseen (Louhisalin esitys) ja Lippupalveluun (Stoan esitykset). Huom! Louhisalissa vain yksi esitys.

← Takaisin