Tiedättekö sen tunteen, kun seuraavat tavoitteet tuntuvat vähän liian herkullisilta? Silloin on pakko jakaa asia muiden kanssa, ihan vain yhteisen innostuksen takia. Nyt me haluamme jakaa kanssanne oman seuraavan tavoitteemme – ja se on VOS:n eli valtionosuuden piiriin nouseminen.

Susanna Leinonen Companyn toimintaa on aina läpileikannut taiteellinen kunnianhimo, avoimuus ja uudistushalu. Siksi haluammekin heittäytyä tähän projektiin avoimesti ja täysillä. Olemme valmistautuneet tämän kevään VOS-hakuun jo jonkin aikaa, ja tavoite on toki ohjannut toimintaa vuosia. Nyt kutsumme teidät mukaan matkallemme kohti valtionosuutta. Jätämme hakemuksen huhtikuun lopussa, päätökset mahdollisesti VOS:n piiriin nousevista teattereista tehdään marraskuussa. Tämän matkan aikana kerromme, miksi haluamme VOS-teatteriksi, minkälaisia asioita se meiltä vaatii ja mistä tällaisen VOS-teatteriksi aikovan toimijan arki rakentuu.

Valtionosuusjärjestelmän piiriin nouseminen tarkoittaa ryhmille vakaampia toimintaedellytyksiä ja mahdollisuutta enemmän jatkuvuuteen ja toiminnan pitkäjänteisempään kehittämiseen. Kerromme lisää järjestelmästä ja omasta suhteestamme siihen kampanjan aikana.

Tervetuloa mukaan, nyt sukelletaan suoraan syvään päähän!

TIEDOTE 9.3.2018, julkaisuvapaa

SLC_haluaa_nousta_VOSn_piiriin

← Takaisin