TANSSIMATKALLE TALLINNAAN MARRASKUUSSA!

Maistuisiko viikonloppu Tallinnassa upean tanssin parissa?

Uransa Viron kansallisbaletin tanssijana aloittanut Susanna Leinonen tuo nyt huippuensemblensa ensimmäistä kertaa Tallinnaan syyskuussa ensi-iltansa saavan Nasty-teoksen kanssa. Esitykset järjestetään Kumu-taidemuseon teatterisalissa.

Nasty on pysäyttävän ajankohtainen teos kehoon kohdistuvista odotuksista, hyökkäyksistä ja rajoituksista. Leinonen on tanssijoineen tutkinut katseen kohteena olemista: keskiössä ovat tanssijat ja heidän ruumiinsa luovan työn välineenä. Huippuunsa harjoitettu keho näyttäytyy Nastyssa ulkoisista ja sisäisistä odotuksista oireilevana koneena, jonka rajat siirtyvät ja iho venyy saavuttaakseen täyden potentiaalinsa. Kysymys kuuluu, kuka tai mikä tämän potentiaalin lopulta määrittää?

Susanna Leinonen on osaltaan halunnut kunnioittaa Viron satavuotisjuhlaa: teoksessa kuullaan aikamme merkittävimpiin säveltäjiin lukeutuvan virolaisen Arvo Pärtin herkkää ja ilmaisuvoimaista musiikkia.

 

Yhdistä esitys viikonloppumatkaan Tallinnassa! Yhteistyökumppanimme Ikaalisten Matkatoimiston kautta saat varattua kaikki reissun osat lipusta laivamatkaan ja hotelliyöpymiseen samasta osoitteesta: www.ikaalistenmatkatoimisto.fi

 

Koreografia Susanna Leinonen
Musiikki Arvo Pärt
Pukusuunnittelu Sari Nuttunen
Valosuunnittelu Harri Peltonen
Tanssijat Tiia Huuskonen, Elina Häyrynen, Natasha Lommi, Elisa Tuovila ja Erika Vilander
Esitykset pe 23.11. klo 18.00 ja la 24.11. klo 18.00
Esityspaikka Kumu-museon Auditorio-sali (Weizenbergi 34 / Valge 1, Tallinna)
Liput ticketmaster.fi ja piletilevi.ee. Ennakkoon matkapaketin yhteydessä ostettuna: Nasty liput

← Takaisin