Nasty Ruotsin kiertueen toinen osio peruttu

Äärimmäisen vaikean ja nopeasti muuttuvan Covid-19 tilanteen vuoksi Nastyn Ruotsin kiertueen toinen osio on peruttu.

Dansnät Sverigen kanssa yhteistyössä organisoidun kiertueen ensimmäinen osio toteutettiin kuitenkin menestyksekkäästi. Nasty nähtiin syksyn aikana Umeån Norrlandsoperassa, Göteborgin Stora Teaternissa, Malmön Skånes Dansteaterissa ja Västerås Konserthusissa. Umeåssa, Göteborgissa ja Malmössä teos esitettiin 50 henkilölle. Esitykset olivat loppuunmyyty. Västeråsissa Nasty esitettiin noin satapäiselle yleisölle. Tapahtumat toteutettiin erityisjärjestelyin, turvavälejä ja muita voimassa olevia suosituksia noudattaen.

Susanna Leinonen Companyn vuoden 2020 ensimmäinen esitys oli Nastyn vierailu syyskuussa Norrlandsoperassa, Umeåssa.  Olemme äärimmäisen kiitollisia jokaisesta toteutuneesta esityksestä. Epävakaassa ja nopeasti muuttuvassa ajassa tämä oli kaikkea muuta paitsi itsestäänselvää. Kiertueen toteuttaminen turvallisesti vaati kaikilta osapuolilta joustavuutta, epävarmuuden sietämistä ja ennen kaikkea äärimmäisen huolellista suunnittelua. Ymmärryksen ja myötätunnon merkitystä vaikeina aikoina ei voi myöskään korostaa tarpeeksi.

SLC tahtoo kiittää kiertueverkosto Dansnät Sverigea ja kiertueen teattereita yhteistyöstä. Nastyn Ruotsin kiertue oli jokaisella tavalla äärimmäisen erityinen ja mieleenpainuva kokemus.

Emme malta odottaa, että pääsemme palaamaan Ruotsin ja esiintymään heille, joilla ei tällä kertaa ollut mahdollisuutta nähdä Nastya.

KIITOS JA PITÄKÄÄ HUOLI TOISISTANNE!

 

← Takaisin