Lokakuussa Nasty esitetään Etelä-Koreassa ja Belgiassa

Nasty

Susanna Leinonen Companyn menestysteos Nasty on tänä vuonna kiertänyt jo Yhdysvalloissa ja Meksikossa, ja pian se saa ensiesityksensä Koreassa ja Belgiassa. Nasty esitetään Seoul Performing Arts Festivalilla (SPAF) 12.-13. lokakuuta sekä Nordic Night(s) -festivaalilla Hasseltissa 25. lokakuuta.

SPAF on yksi Korean arvostetuimpia esittävän taiteen festivaaleja. Tapahtumassa nähdään teoksia sekä paikallisilta että kansainvälisiltä esiintyjiltä useilta eri taiteenaloilta teatterin, tanssin ja monitaiteellisten esitysten saralta. SPAF on perustettu vuonna 2001, minkä jälkeen siitä on tullut yksi Aasian merkittävimmistä esittävän taiteen festivaaleista. Samaan aikaan järjestetään myös PAMS Performing Arts Market. Nasty esitetään festivaalin aikana kolme kertaa, 12.-13. lokakuuta.

Korean jälkeen vuorossa on Nordic Night(s) -festivaali Hasseltissa, Belgiassa. Tapahtuma on vuosittain järjestettävä nelipäiväinen monitaiteellinen festivaali, johon sisältyy konsertteja, teatteria, tanssia ja kirjallisuutta Pohjois-Euroopan maista. Tänä vuonna festivaali järjestetään 24.-27. lokakuuta, ja Nasty esitetään 25. lokakuuta.

Lue lisää teoksesta Nasty

SPAF Seoul Performing Arts Festival

Nordic Night(s) Festival

 

← Takaisin