Susanna Leinonen Company käynnistää Kalasatama in motion -yleisötyöprojektin. Touko- ja kesäkuun aikana Kalasatamassa toteutetaan työpajoja ja muuta yleisötyötoimintaa, jossa käsitellään muuttuvaa kaupunkia ja tulevaisuuteen liittyviä uhkakuvia. Yleisötyössä kerätty ja luotu materiaali toimii lähtökohtana tanssielokuvalle, jonka taiteellinen työryhmä toteuttaa Kalasatamassa. Kokonaisuus ja elokuva sivuavat tulevan syksyn kantaesityksen, Nastyn, teemoja.

Yleisötyöntekijänä Kalasatama-projektissa toimii Annika Niskanen. ”Nyt aloitettavalla yleisötyöllä halutaan luoda tilaa sille, että kaupunkilaiset, taiteilijat ja valmistuva teos voivat olla kiinnostavassa vuorovaikutussuhteessa keskenään”, Niskanen kertoo.

Annika Niskanen (TM, TIO AMK) on helsinkiläinen taiteilija ja yleisötyöntekijä. Niskanen on työssään keskittynyt erityisesti osallisuuden ja julkisen tilan kysymysiin ja työskennellyt aiemmin muun muassa Esitystaiteen keskuksen, Helsingin kaupungin ja esitystaiteentalo Mad Housen yhteisö- ja kaupunkitaidehankkeissa.

Lisätietoja:

Annika Niskanen 
yleisötyöntekijä
Puh +385 40 749 8434
annika@susannaleinonen.com