JUHLAVUODEN KANTAESITYSTEOS SOKEA MIELI ENSI-ILTAAN HUHTIKUUSSA

Vuosi 2011 on ryhmän kannalta hyvin merkityksellinen, sillä SLC juhlii kunnioitettavaa 10-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden merkittävin satsaus on uusi kokoillan kantaesitysteos Sokea mieli, joka saa ensi-iltansa Mediakeskus Lumessa 1.4.2011. Esityksiä on seitsemän ja ne jatkuvat 10.4. asti.

Teos tuo näyttämölle huikeaa visuaalista taidetta, jonka keskiössä loistaa Susanna Leinosen vahva ja persoonallinen liikekieli. Teoksen musiikin säveltää Leinosen luottosäveltäjä, suomalaisen konemusiikin eturiviin kuuluva Kasperi Laine. Teoksen puvut suunnittelee nykytanssin, baletin ja oopperan maailmasta tuttu Erika Turunen, ja visuaalisuuden ja lavastuksen suunnittelusta sekä toteutuksesta vastaavat valosuunnittelija Marianne Lagus, Jouka Valkama ja Susanna Leinonen.

Esityspäivät ja ajat löydät kalenterista ja teoksen valmistumista voit seurata Sokea mieli ‚Äìblogista. Niin Susanna kuin työryhmän muutkin jäsenet kertovat blogissa sanoin ja kuvin ajatuksistaan ja tunnelmistaan teoksen valmistumisprosessin edetessä.
Sokean mielen liput ovat jo myynnissä Piletin nettikaupassa ja myyntipisteissä ympäri maan.

 

← Takaisin