Juhlavuoden kantaesitys ’BODY’ ensi-illassa 26.11.2021

Susanna Leinonen Companyn 20. juhlavuoden teoksen BODY teemat ovat nimensä mukaan fyysisiä ja kehollisuuteen pureutuvia. Tiukkaan pakattu fyysinen liike haastaa kehon vahvuuden ja mielen herkkyyden Leinosen uutuusteoksessa. 

Susanna Leinonen Companyn juhlavuositeos BODY pureutuu nimensä mukaisesti kehollisiin ja fyysisiin teemoihin. Uutuusteoksessa tiukkaan pakattu fyysinen liike haastaa niin kehon vahvuuden kuin mielen herkkyyden.

”Lapsuudesta asti tanssin ympärille kietoutunut kehoni on vuosien varrella sekä antanut minulle että ottanut minulta elämäni tärkeimmät asiat. Koska olen nainen, kehoni on joutunut myös ankaran ulkopuolisen tarkastelun kohteeksi.” Koreografi Leinonen avaa teoksen tematiikkaa.

Leinonen on pohtinut myös kehon ja mielen yhteyttä sekä yksilön omaa kehosuhdetta.

”Jokainen muutos kehossani on väistämättä ollut myös muutos mielenliikeissäni. Ja juuri siksi kehosuhteen pohtiminen onkin tärkeää. Ja koska keho ja mieli kietoutuvat vahvasti yhteen, niiden välistä yhteyttä ei voi sulkea pois. Sen voi hetkellisesti unohtaa, muttei koskaan täysin kadottaa.”

Kesto 60 min

Koreografia Susanna Leinonen
Musiikki Kasperi Laine
Pukusuunnittelu, naamiot ja peruukki Sari Nuttunen
Tanssijat Emmi Hakala, Camilla Keihäs, Elina Lindfors, Aino Päivike, Aaron Saira ja Tatiana Urteva

Ensi-ilta pe 26.11.2021 klo 19 Espoon kulttuurikeskus Louhisalissa

Esitykset:

la 27.11.2021 klo 19

su 28.11.2021 klo 15

su 28.11.2021 klo 19

LIPUT MYYNNISSÄ NYT

← Takaisin