Etsimme harjoittelijoita vuodelle 2019!

Suomalaisen nykytanssin kärkiryhmiin lukeutuva Susanna Leinonen Company etsii harjoittelijoita osaksi tuotantotiimiään. Etsimämme henkilö on aktiivinen, huolellinen ja innostunut oppimaan uutta. Hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot, hänen kirjallinen ilmaisunsa on hyvää ja hän hallitsee Microsoft Officen ohjelmat sekä keskeisimmät sosiaalisen median kanavat. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Harjoittelun sisältö ja tehtävänkuva voidaan räätälöidä harjoittelijan omien mielenkiinnon kohteiden ja suoritettavien opintojen mukaan. Harjoittelun painotus voi olla esimerkiksi tuotannossa, markkinoinnissa, viestinnässä, yleisötyössä, kansainvälisissä asioissa tai sisällöntuotannossa. Tehtävien vastuullisuus ja haasteellisuus mitoitetaan vastaamaan harjoittelijan omaa osaamista ja harjoittelijan omia toiveita. Harjoittelun toteutuspaikka on Helsinki.

Tarjoamme eteenpäin katsovan ja päämäärätietoisen työyhteisön, jossa haasteista nautitaan ja osaamista jaetaan. Vuonna 2019 SLC:n toiminnan keskiössä ovat organisaation kehittäminen, kiertuetoiminta kotimaassa ja ulkomailla sekä lähiössä toteutettava yleisötyöhanke. SLC on kansainvälinen, kasvava ja kehittyvä.

Harjoittelu on palkallinen. Mikäli kyseessä on yliopisto-opiskelija, jolle myönnetään harjoittelutuki, on harjoitteluajan palkka 1200€ / kk. Mikäli opiskelijalle ei myönnetä tai hän ei ole oikeutettu harjoittelutukeen, on palkkio koko harjoittelun ajalta 1800€. Esimerkiksi amk-opiskelijat ovat oikeutettuja jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Harjoittelutuki katsotaan kuitenkin hakijan eduksi. Harjoittelun kesto voidaan sopia harjoittelukokonaisuuden mukaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.1.2019 mennessä osoitteeseen salla@susannaleinonen.com.

 

Syksyllä 2018 Tinja Nieminen suoritti korkeakouluharjoittelun Susanna Leinonen Companyssa osana kulttuuripolitiikan maisteriohjelman opintojaan. Lue Tinjan harjoittelusta lisää täältä!

 

Lisätiedot:

Salla Mistola
toiminnanjohtaja

Puh. 045 138 0336
salla@susannaleinonen.com

← Takaisin