Haemme kansainvälisen toiminnan koordinaattoria

Susanna Leinonen Company etsii osa-aikaista kansainvälisen toiminnan koordinaattoria. Haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät sisältävät muun muassa myyntiä, markkinointia ja viestintää.

Etsimämme henkilö on kiinnostunut kansainvälisestä toiminnasta ja motivoitunut kehittämään korkeatasoisen nykytanssiryhmän esitystoimintaa. Arvostamme markkinointi- ja myyntihenkisyyttä, matkustusvalmiutta, innovatiivisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä organisointi- ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä.

Englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön, muiden kielien, erityisesti ranskan osaaminen on eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi kulttuurituotannon, viestinnän tai kaupalliselta alalta.

Työtehtävä on määräaikainen ja kestää vähintään 12 kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2016. Tehtävään voidaan perehdyttää joustavasti myös kesäkuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Katri Kekäläinen keskiviikkona 11.5. klo 13-16, puh. 045 138 0336.

Lähetä tiivis hakemuksesi (max. 1 sivu) suosittelijoineen sekä ansioluettelo 17.5.2016 mennessä sähköpostitse. Haastattelut tapahtuvat viikoilla 20-21.

Ilmoitus Mol.fi.

← Takaisin