Hae palkalliseen harjoitteluun Susanna Leinonen Companyyn

Harjoittelija: yleisötyö ja kulttuurivienti

 

Etsimme itseohjautuvaa, omatoimista ja aloitekykyistä henkilöä. Hyvä kielellinen ilmaisu, rohkeus kommunikointiin eri kanavissa ja hyvä sosiaalisen median tuntemus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Aiempi kokemus luovalta alalta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävä soveltuu parhaiten opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle, joka seuraa aktiivisesti ajankohtaisia ilmiöitä. Harjoittelujakso alkaa tehtävään ja yleisötyöhön perehtymällä harjoittelijan osaamistasosta riippuen. Harjoittelija saa tukea muulta tiimiltä, eikä tehtävää ole tarkoitus hoitaa yksin vaan vuorovaikutuksessa muiden tekijöiden kanssa.

Tarjoamme harjoittelupaikan suomalaisen nykytanssikentän huipulta, asiantuntevassa ohjauksessa. Tiimimme on pieni, mutta innovatiivinen ja kunnianhimoinen. Työpisteesi sijaitsee SLC:n toimistossa Aleksanterin teatterissa. Susanna Leinonen Company on yksi Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämämistä kulttuurin kärkivientihankkeista. Lisäksi SLC:ssa toteutetaan vuosina 2017-2019 kulttuuripoliittisesti merkittävä ja taiteilijoiden työoloja kehittävä Tanssisesonki -hanke.

Ajankohta ja kesto: 15.1.-13.4.2018, 3 kk (Harjoittelun aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan tarvittaessa joustaa.)

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: 1190€/kk

Harjoittelijoiden määrä: 1

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 30.11.2017

Salla Mistola
toiminnanjohtaja
Susanna Leinonen Company

salla@susannaleinonen.com
Puh. +358 45 1380 336

Koulutusalavalinta: Media-, viestintä- ja informaatioala, Muu humanistinen ala, Taideala, Yhteiskunta- ja hallintotieteet

← Takaisin