Etsimme yleisötyöntekijää

Susanna Leinonen Company etsii yleisötyöntekijää toteuttamaan tanssiteokseen ja kaupunkikuvaan liittyvää yleisötyökokonaisuutta. Projektista on laadittu hankesuunnitelma, jota yleisötyöntekijä lähtee toteuttamaan. Sisällölliset teemat liittyvät uhkakuviin ja tulevaisuuteen liittyviin pelkoihin.  Toimintaympäristönä on rakentuva kaupunki ja kaupunginosayhteisö. Yleisötyöntekijän tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa työpajoja kaupunkilaisille sekä esitellä työpajoissa syntynyt materiaali tanssiteoksen taiteelliselle työryhmälle. Yleisötyöntekijä viestii luontevasti projektista sosiaalisessa mediassa sekä muissa ryhmän viestinnällisissä kanavissa.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Hän ryhtyy nopeasti toimeen, eikä pelkää haasteita. Hän tiedostaa roolinsa osana tiimiä ja suurempaa kokonaisuutta. Etsimämme yleisötyöntekijä on tarkka ja haluaa hoitaa tehtävänsä pieteetillä. Hänellä on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä onnistuminen edellyttää projektinhallintataitoja, tuotannollista osaamista, erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä stressinsietokykyä.

Työn luonne edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työpajoja saatetaan toteuttaa myös virka-ajan ulkopuolella. Työsuhteen määräaikaisuus johtuu projektin rahoituksen luonteesta. Työsuhde solmitaan ensin ajalle 1.5.2018–21.6.2018, minkä jälkeen sitä voidaan jatkaa osa-aikaisena tai esimerkiksi tuntiperusteisena.

Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Toimitathan hakemuksesi, ansioluettelosi, suosittelijoidesi yhteystiedot ja palkkatoiveesi osoitteeseen salla@susannaleinonen.com.

Lisätietoja

Salla Mistola
toiminnanjohtaja
+358 45 1380 336
salla@susannaleinonen.com

Susanna Leinonen Company on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista tanssiryhmistä.  Se on vieraillut yli 20 maassa ja toimii aktiivisesti suomalaisella tanssin kentällä.

← Takaisin