Oletko Sinä uusi tekninen vastaavamme?

Huolehdit esitystemme teknisestä toteutuksesta ja esitysten ajamisesta. Toimit tärkeänä neuvottelijana vierailukohteidemme suuntaan. Käyt keskustelua aikatauluista, lisäkaluston tarpeesta ja muista kiertueisiin liittyvistä yksityiskohdista. Keskustelet teknisistä ratkaisuista koreografin ja muun tiimin kanssa. Etsit olosuhteisiin sopivat ratkaisut. Varmistat, että esiintymiset toteutetaan korkeatasoisesti, mutta kustannustehokkaasti. Pidät huolta, että paikallinen tiimi toimii jouhevasti ja aikataulussa. Työhön kuuluvat myös muut näyttämötoimintaan liittyvät teknistuotannolliset tehtävät. 

Olet ratkaisukeskeinen ja proaktiviinen ammattilainen, jolta löytyy myös stressinsietokykyä. Erityisen tärkeänä pidämme yhteistyötaitoja niin oman tiimin sisällä, kuin suhteessa yhteistyökumppaneihin. Pystyt johtamaan tilanteita siten, että aikataulut pitävät ja sovitut asiat tulevat hoidetuksi. Toimit toiminnanjohtajan alaisuudessa, mutta jokaisen esiintymisen kiertuemanageri on myös tärkeä kollegasi. Olet koreografin luottohenkilö, ratkaisujen etsijä ja visioiden mahdollistaja. 

Tehtävässä menestyminen vaatii englanninkielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tarvitset osaamista niin valotekniikasta kuin AV- ja äänitekniikastakin. Esitysten ajaminen tapahtuu työnantajan laitteilla QLab-ohjelmalla. Sinulla on myös ajokortti. 

Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen. Parhaiten tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on myös muita työllistäjiä. Tarjoamme innostuneen ja päämäärätietoisen työyhteisön sekä työlokaatioita Meksikosta Viroon.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2018 mennessä osoitteeseen info@susannaleinonen.com. Mainitsethan hakemuksessasi kaksi suosittelijaa. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Salla Mistola (puh. +358 45 1380 336 salla@susannaleinonen.com).

Susanna Leinonen Company on yksi menestyneimmistä suomalaisista nykytanssiryhmistä. Vuonna 2017 ryhmä keräsi yli 16 000 katsojaa ja vuonna 2018 ryhmä esiintyy seitsemässä maassa. Ryhmän toiminta on kasvussa ja sen kotipaikkana on Helsinki.