Dreams of Replay ylitti 7000 katsojan rajan

Susanna Leinonen Companyn Dreams of Replay esitettiin 29.8.2018 Düsseldorfissa internationale tanzmesse nrw:n avajaisillan ohjelmistossa. Esitys oli loppuunmyyty. Seuraavaksi tämä arvostelumenestys nähdään aivan toisenlaisella estradilla Kanneltalossa Helsingissä 22.–26.9.2018.

Saksan-vierailun myötä syksyllä 2017 kantaesitetty teos on alle vuodessa nähnyt jo yli 7 000 katsojaa, mikä on harvinaista suomalaiselle nykytanssiteokselle. Tähän mennessä Dreams of Replay on vieraillut Turussa, Tampereella, Puolassa, Meksikossa ja Saksassa – syyskuussa se siis palaa Helsinkiin.

Dreams of Replay johdattaa Leinosen aiempiin teoksiin

Dreams of Replayssa koreografi Susanna Leinosen liikkeellinen kerronta ja Kasperi Laineen säveltämä musiikki muodostavat häikäisevän kokonaisuuden, jossa ääni ja liike haastavat toisiaan.

Leinonen on teosta työstäessään palannut aiempiin teoksiinsa analysoiden ja tutkien liikekieltään. Matka menneeseen on luonut oman ainutlaatuisen maailmansa, jossa kohtaavat omintakeiset hahmot, unenomainen tunnelma ja pysäyttävän upeat näyttämökuvat.

Lue lisää teoksesta.
Liput esityksiin Helsingin Kanneltalossa 22., 25. ja 26.9.2018 myy lippu.fi.

 

Menestys tanzmessessa

Susanna Leinonen Company (SLC) valittiin tänä vuonna ainoana suomalaisryhmänä esiintymään saksalaisen internationale tanzmesse nrw:n pääohjelmistoon. Tanzmesse on kansainvälisesti merkittävin ja kooltaan suurin yksinomaan nykytanssille omistettu tapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen yli 1 900 ammattilaista ja tuhansia kiinnostuneita katsojia. Suomesta tänä vuonna oli mukana myös Open Studio -ohjelmassa Alpo Aaltokoski Company näytteellä teoksesta Ali & Alpo.

Suomen Saksan-instituutti myönsi ryhmälle TelepART-tukea Düsseldorfin-vierailulle. ”Vierailu tanzmessessa on yksittäiselle ryhmälle huomattava sijoitus, joten on erittäin tärkeätä, että on olemassa väyliä saada jonkinlaista kompensaatiota matkakuluihin, palkkoihin ja tekniikkavuokriin” kiittelee ryhmän toiminnanjohtaja Salla Mistola.

← Takaisin