15-vuotisjuhlanäytöksen liput myynnissä!

Vain kaksi esitystä!
pe 30.9. klo 19:30 Osta liput
la 1.10. klo 19:30 Osta liput 

Susanna Leinonen Company vierailee syys-lokakuun taitteessa Kansallisoopperan Alminsalissa kahden esityksen verran

Esitykset juhlistavat Susanna Leinonen Companyn 15-vuotista taivalta ja esittelevät otteita Leinosen kansainvälisillä näyttämöillä kiertäneistä teoksista kuten Suo tihkua vihreä tammi, Romeo & Julia, Sokea mieli, And the Line Begins to Blur ja Kaira sekä aikaisemmin Suomessa näkemättömästä, Göteborgin Oopperassa vuonna 2011 kantaesitetystä teoksesta Transient Horizon.

Illan toisen osan muodostaa Susanna Leinosen teos SEE | OBEY, joka on tanssia arjen absurdismista. Kun yhtälöön lisätään Jukka Viikilän epäloogisen rationaalinen teksti ja Kasperi Laineen alati uudistuva ja kiinnostava äänimaailma, on tarjottimella kokonaistaideteos, jollaisia Susanna Leinonen Companylta on ollut lupa odottaa koko ryhmän 15-vuotisen taipaleen ajan.

Juhlanäytöksissä esiintyvät Susanna Leinonen Companyn tanssijat Sanni Giordani, Riku Lehtopolku, Heidi LehtorantaMisa Lommi, Natasha Lommi, Pekka Louhio ja Elisa Tuovila. Illassa vierailevat lisäksi Kansallisbaletin tähtitanssija Salla Eerola sekä Jouka Valkama ja Atte Kilpinen.

”Susanna Leinonen Companyn eri taiteen lajeja yhdistävä teos SEE | OBEY on aisteja hivelevä ja ajattelua herättävä elämys.” TS, 2015

Liput Lippupisteestä 43 / 32 euroa (sisältää palvelumaksun).

Vierailu Kansallisoopperan sivuilla.

Juhlanäytöksen yhteistyökumppani:

← Takaisin